Team La Casa Blanca staat voor U klaar. Gastvrijheid is ontzettend belangrijk voor ons. Bij La Casa Blanca willen we dat iedereen zich welkom voelt. We hebben een grote passie voor de mediterrane keuken en die delen we graag met U.  Onze keuken heeft verschillende invloeden o.a. Marokkaans, Spaans, Italiaans Grieks en vele andere landen aan de Mediterrane Zee.  Onze gerechten worden ambachtelijk vervaardigd met onze eigen mix van kruiden en specerijen. Bij La Casa Blanca ben je op het juiste adres voor een echte mediterrane beleving, gewoon vanuit  Nederland.

Bekijk hier hoe anderen La Casa Blanca hebben ervaren:

 • By far, the best restaurant I've ever been to here in the Netherlands. Everything was amazing: the food, the service, the facilities. You can definitely taste that the food is made fresh and from scratch, and that the staff put all their efforts into letting you know what they're serving you. The prices are also incredibly accesible for the quality of the food. Hope to come back soon again. Top class ❤

  Isabella Diaz Avatar Isabella Diaz

 • Not your average restaurant in het bourgondische noord Limburg. Een uitgebreid aanbod vanuit alle windstreken van de Mediterraanse zee. Van tevoren afgesproken dat ze een menu mochten samenstellen voor een bepaalde prijs en ze hebben ons zeker niet teleurgesteld met vooral een heerlijke paella en tajine. De communicatie was ook heel vriendelijk. We hebben het afgehaald en kregen het netjes in terracotta schaaltjes. Zeker een aanrader voor als je eens iets anders wil dan een sate of schnitzel.

  Niek Gramser Avatar Niek Gramser

 • Heerlijk gegeten. 1e kerstdag het proeverij menu afgehaald. Heerlijke soep, gevolgd door 2 vlees tajine, paella, en heel veel bijgerechten. Te veel om op te noemen, en ook te veel om in een keer op te eten. Afgesloten met het heerlijke toetje, dat ook meegegeven was.
  Een echte aanrader, en zeker voor herhaling vatbaar.

  Annie Verhoeven Avatar Annie Verhoeven
 • Best paella and best mediterranian restaurant in holland

  YOLANDA ISABEL RODRÍGUEZ RIVEROL Avatar YOLANDA ISABEL RODRÍGUEZ RIVEROL
 • Totally delicious food and excellent service, prices are very fair for the high quality of food.😋😋😋

  Peter Green Avatar Peter Green

 • Helaas in Coronatijd niet de mogelijkheid om lekker te gaan dineren bij La Casa Blanca, maar dan doe je dat toch gewoon thuis!?

  Heerlijk gegeten en top service

  Fiona Cornelissen Avatar Fiona Cornelissen

 • Afhalen krijgt een nieuwe dimensie!
  Zojuist heerlijk gegeten, helaas niet in het restaurant, maar afgehaald. Prima verzorgd en super lekker. Dat eten in het restaurant lekker en gezellig is hadden we al ervaren, daarom afhalen geprobeerd. Het enige dat je mist naast de gezelligheid van een restaurant is iemand die de boel opruimt als je aan het uitbuiken bent.
  Hopelijk mogen ze snel ook weer 's avonds open, maar afhalen is een goed alternatief.
  Zaterdag de tajine en paella pannen maar terugbrengen als we gaan lunchen.

  Kortom, we kunnen iedereen aanbevelen hier te gaan eten en zolang dat niet kan, bestel tijdig, haal het op , geniet en help op zo deze aanwinst voor Bergen te behouden

  Philip van Batavia Avatar Philip van Batavia

 • We hebben voor eerste kerstdag bij Casa Blanca tapas afgehaald. Alles was tiptop verzorgd en zag er heerlijk uit. Het smaakte geweldig!
  Er was ruim voldoende voor twee personen. We kunnen er nog wel een dag van eten.

  Linda Reiniers Avatar Linda Reiniers

 • Proeverij besteld bij La Casa Blanca voor Oudjaarsavond thuis met vrienden: het was heerlijk en een echte aanrader. De paella (vlees en vis), tajine, patatas bravas en harira (soepje): het smaakte voortreffelijk en was ruim voldoende. Als het weer kan en mag, snel een keertje 'live' in het restaurant zelf eten. Veel succes!

  Rick Martens Avatar Rick Martens
 • I was invited for the testing day! Beautiful place! Food and service are awesome! 5 Stars!

  Maro-One Productions Avatar Maro-One Productions

Ook zin om de sfeer van het zuiden te komen proeven? Dan heten we je van harte welkom!